Kategórie

Výrobcovia

Antilaser G9 RX v.2 Dual Zobraziť plnú veľkosť

Antilaser G9 RX v.2 Dual

Antilaser G9 RX je nástupcom veľmi účinného viacúčelového laserového systému AntiLaser G9. Antilaser G9 RX je  viacúčelový laserový systém s funkciou parkovacieho asistenta, ktorého primárnou funkciou je spoľahlivá ochrana vozidla proti laserovým meračom rýchlosti.

Viac detailov

Pri policajnej kontrole nie je možné rozoznať, či sa jedná o zariadenie umožňujúce dočasne znemožniť meranie policajných laserových meračov rýchlosti alebo parkovací snímač. AntiLaser G9 RX je homologovaný pre pevnú montáž do vozidla. Jedná sa o jediné zariadenie tohto druhu, ktoré je pre tento účel schválené. V kombinácii s radarovým detektorom máte prakticky 100% ochranu proti zameraniu bežne používanými policajnými laserovými a radarovými meračmi rýchlosti. AL G9 RX patrí medzi jediné zariadenia, schopné 100% detekovať infra prisvietenie úsekových meračov rýchlosti. Touto jedinečnou funkciou Antilaser dokazuje že patrí medzi najlepšie zariadenia na trhu. Riadiaca jednotka nepretržite kontroluje komunikáciu s pripojenými senzormi a v prípade poruchy o tom okamžite informuje užívateľa. Senzory sú inštalované prevažne do prednej (prípadne aj zadnej) časti vozidla. 
Verzia RX prešla niekoľkými zásadnými zmenami oproti verzii Antilaser G9.

Čo je nové v inovovanej verzii AntiLaser G9 RX v.2

 - 32KB procesor umiestnený v každom snímači neustále vyhodnocuje okolité podmienky pre dosiahnutie maximálneho výkonu za každých okolností
- AntiLaser je tak ako jediný na svete úplne imúnny voči falošným poplachom
- AntiLaser zaisťuje maximálnu výkonnosť a najvyššiu uhol ochrany = menšie nároky na presnosť inštalácie snímačov = výhoda pri meraní v zákrutách az nadjazdov, kde prakticky všetky konkurenčné rušičky zlyhávajú
- Ako jediný systém na trhu dokáže AntiLaser G9 RX fungovať aj na vozidlách Infinity (FX35, FX50 ...) s laserovým tempomatom ACC a na vozidlách Volvo (XC60) s laserovým bezpečnostným systémom City Safety.
- Záruka výrobcu: V porovnaní s iným produktom s rovnakým počtom senzorov, bude AntiLaser vždy a za každých okolností fungovať lepšie než akýkoľvek konkurenčný produkt!



Facebook