Kategórie

Výrobcovia

Antilaser G9 RX v.2 Quad Zobraziť plnú veľkosť

Antilaser G9 RX v.2 Quad

Antilaser G9 RX je nástupcom veľmi účinného viacúčelového laserového systému AntiLaser G9.

Viac detailov

Antilaser G9 RX je nástupcom veľmi účinného viacúčelového laserového systému AntiLaser G9. Antilaser G9 RX je  viacúčelový laserový systém s funkciou parkovacieho asistenta, ktorého primárnou funkciou je spoľahlivá ochrana vozidla proti laserovým meračom rýchlosti. Pri policajnej kontrole nie je možné rozoznať, či sa jedná o zariadenie umožňujúce dočasne znemožniť meranie policajných laserových meračov rýchlosti alebo parkovací snímač. AntiLaser G9 RX je homologovaný pre pevnú montáž do vozidla. Jedná sa o jediné zariadenie tohto druhu, ktoré je pre tento účel schválené. V kombinácii s radarovým detektorom máte prakticky 100% ochranu proti zameraniu bežne používanými policajnými laserovými a radarovými meračmi rýchlosti. AL G9 RX patrí medzi jediné zariadenia, schopné 100% detekovať infra prisvietenie úsekových meračov rýchlosti. Touto jedinečnou funkciou Antilaser dokazuje že patrí medzi najlepšie zariadenia na trhu. Riadiaca jednotka nepretržite kontroluje komunikáciu s pripojenými senzormi a v prípade poruchy o tom okamžite informuje užívateľa. Senzory sú inštalované prevažne do prednej (prípadne aj zadnej) časti vozidla. 
Verzia RX prešla niekoľkými zásadnými zmenami oproti verzii Antilaser G9.

Čo je nové v inovovanej verzii AntiLaser G9 RX v.2

 - 32KB procesor umiestnený v každom snímači neustále vyhodnocuje okolité podmienky pre dosiahnutie maximálneho výkonu za každých okolností
- AntiLaser je tak ako jediný na svete úplne imúnny voči falošným poplachom
- AntiLaser zaisťuje maximálnu výkonnosť a najvyššiu uhol ochrany = menšie nároky na presnosť inštalácie snímačov = výhoda pri meraní v zákrutách az nadjazdov, kde prakticky všetky konkurenčné rušičky zlyhávajú
- Ako jediný systém na trhu dokáže AntiLaser G9 RX fungovať aj na vozidlách Infinity (FX35, FX50 ...) s laserovým tempomatom ACC a na vozidlách Volvo (XC60) s laserovým bezpečnostným systémom City Safety.
- Záruka výrobcu: V porovnaní s iným produktom s rovnakým počtom senzorov, bude AntiLaser vždy a za každých okolností fungovať lepšie než akýkoľvek konkurenčný produkt

 

Zásadné zmeny a vylepšenia oproti Al G9:
Zlepšená detekcia laserových meračov rýchlosti oproti AL G9 o 15%  
Software AntiLaseru G9 RX je teraz uložený na vymeniteľnej pamäťovej karte 
Senzory s možnosťou odpojenia pre jednoduchú demontáž alebo výmenu zariadenia 
Možnosť prikúpenia predlžovacieho káblu dĺžky 2,5 metra 
Prívodná kabeláž k senzorom odolná proti mechanickému poškodeniu 
Jediné zariadenie tohto typu schopné pracovať v prevádzkovom napätí 10V-17V 
Funkcia parkovacieho asistenta na úrovni samostatných parkovacích snímačov 
Účinnosť jedného senzora  AL G9 RX je natoľko vysoká, že postačí na pokrytie prednej časti takmer každého vozidla a zaručí 100% ochranu.

Možnosti nastavenia: 
Antilaser G9 RX poskytuje rôzne možnosti nastavenia. Môžete si zvoliť režim trvalého rušenia, alebo v intervaloch 4 a 8 sekúnd. V režime parkovacieho asistenta je možné vypnúť akustickú signalizáciu.  

Rušenie:
Po dopade laserového lúča na merané vozidlo, začne rušička v zlomku sekundy vysielať náhodné pulzy proti meraču rýchlosti. Zároveň je vodičovi signalizovaný poplach. Laserový merač nie je schopný zmerať rýchlosť vozidla a meracie laserové zariadenie LIDAR buď hlási operátorovi chybu, alebo vôbec nič.


Spoľahlivosť a účinnosť rušenia: 
Rušička Antilaser G9 RX je v súčasnej dobe tým najlepším, čo možno na trhu ponúknuť. Táto rušička bola veľmi dôkladne otestované proti zariadeniam, ktoré v súčasnej dobe používajú štátne i mestské polície v SR a výsledky boli viac ako uspokojivé. Pri správnej montáži bola účinnosť prakticky 100%.



Facebook